üdvözöllek a világomban

Ismerj meg engem!

tNem szerettem volna hosszú bemutatkozást írni, de úgy gondolom, ha itt vagy és megtisztelsz a bizalmaddal, akkor igenis el kell mesélem Neked az én történetemet.

Veizer-Pollák Zsófiának hívnak, Esztergomban élek a férjemmel és a kutyáinkkal. Több, mint 5 éve ingatlanokkal foglalkozom, illetve jelenleg a hobbimnak is elkezdtem hivatásszerűen hódolni, személyi edzőként és Fitness Instruktorként segíthetem az embereket egy magabiztosabb, egészségesebb, boldogabb élethez. Ez volt az első lépés ahhoz, hogy megismerjem az „adni jó” katarzist.

Aki személyesen is ismer, az tudja, hogy egy folyamatosan pörgő, élményeket és kihívásokat kereső nő vagyok. Az elmúlt időszakban többször éreztem úgy, hogy valami hiányzik. Valami új. Az sport és az egészséges táplálkozás az egész életemet átszövi, ezért nem is volt kérdés, hogy ebbe az irányba szeretnék valamit létrehozni. Több, mint 10 éven át baletteztem, 4 évig teniszeztem, majd a konditermi edzéseket a TRX és speedfitness váltotta fel. Jelenleg is ezt a mozgásformát részesítem előnyben Crossfit jellegű Funkcionális, le3ginkább sajáttestsúlyos edzések, illetve az egyre rendszeresebbé váló futás mellett.

Hogy tudásom még professzionálisabb legyen, minőségi szolgáltatást biztosítva a vendégeim részére, 2019-ben elvégeztem egy Életmód és Táplálkozás Tanácsadó Tanfolyamot, továbbá 2020-ban Anyagcsere-Tipizáló és Egészségtudatos Táplálkozási specialista lettem. 2021-re, a sportban is több tanulmányomat teljesítettem, Fitness Instruktor, Személyi edző, Funkcionális Tréner, Hevederes Tréner, SMR Sport-Rehabilitációs tréner, Kinezio Tape. Jelenleg pedig Sportspecifikus Koordinációs Trénernek és Gerinctrénernek tanulok, mert fontos számomra a folyamatos fejlődés, illetve a magabiztosabb és átfogó tudás megszerzése az egészséges életmód és a sport területén.

És miért a Herbalife?

Az elején az egészséges táplálkozás számos útvesztőjébe én is beleestem, ennek eredményeképpen jött a súlygyarapodás, emésztési problémák, életintolerancia és érrendszeri problémák is. Miután elérkezett az „ebből elég” pont, újra tudatosan, egészségesen kezdtem el táplálkozni, de már megfelelő minőségű vitaminokkal és ásványi anyagokkal kiegészítve. Alapvetően egészséges életet élek, nem dohányzom, nem iszom alkoholt. Egy dolgot viszont imádok: finomakat enni. És itt nem az evésen van a hangsúly, hanem azon, hogy az étel finom.

Az egészséges táplálkozás során az egyik legnehezebb, hogy finom ételeket együnk. Ahány ember, annyi ízlés, ki a sósat, ki az édeset szereti jobban. Van, aki imádja a fűszereket, más pedig még a sót is korlátozza. Én a finom, jó ízű ételek mellett tettem le a voksom, ezért a Herbalife termékeit kezdtem el fogyasztani. Meg sem tudom számolni, hogy előtte mennyi étrend kiegészítőt és diétás terméket kipróbáltam. Mellékíz itt, kellemetlen illat ott, mindig volt valami, ami nem tetszett. A Herbalife nem csak azért győzött meg, mert finom, hanem azért is, mert prémium kategóriás. Azért az sem elhanyagolandó szempont, hogy nincs tele olcsó, káros alapanyagokkal. Aki diétázott már, az tudja, miről is beszélek.

2020. januárban megnyitottam Dorogon az Életmód-Klubomat, amivel az a célom, hogy segítsek az emberek számára életmódot váltani, egy új életérzést átadni. A Vitalit-Bázis nem véletlen kapta ezt a nevet. A vitalitás életerőt jelent, és ez az a dolog, ami köré az egész víziómat felépítettem. A szakmai tapasztalatok mellett a Herbalife termékeivel segítem a hozzám érkező vendégeket. Finom, egészséges, emellett vegán, glutén- és laktózmentes, tehát az erre érzékenyek is fogyaszthatják. Ami számomra még fontos és meggyőző érv volt a választás során, hiszen magam is hobbi állatvédő, állatszerető vagyok, hogy a vállalat nem tesztel állatokon.

Az étkezési tanácsadások és a termékek értékesítése mellett fontosnak tartom, hogy mindenki egy átfogó képet kapjon a szervezete működéséről. Ennek megfelelően BMI, testzsír százalék, zsigeri zsír, ásványi anyag és hidratáltság mérésére, izom és izomminőség, illetve csonttömeg mérésre is van lehetőség. Az egészséges életmód része a természetes test- és arcápolás is, ezért prémium minőségű, természetes alapanyagokból készült arcápolási kozmetikumok is megtalálhatók lesznek az üzletemben.

Végezetül csak annyit szeretnék megköszönni, hogy elolvastad a bemutatkozómat, és ha felkeltettem az érdeklődésed, sok szeretettel várlak Dorogon, egy előre egyeztetett időpontban, a Bécsi út 55. szám alatt lévő bemutatótermemben.

EREDMÉNYEIM, AMIÓTA TANÁCSADÓ VAGYOK

óta adok tanácsokat

leadott kilók száma

elégedett partner

nE VÁRJ TOVÁBB!

 Ígérem nem rövid időre, hanem hosszútávon megváltozik az életed ha velem tartasz. Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és kezdjünk bele az új életedbe!

Közvetlen elérhetőségek

EMAIL

vitalitbazis@gmail.com

Címünk

2510 Dorog Bécsi út 55

Telefonszám

+36-70-432-1649

0
Kosár